At tilpasse sig til den accelererende verden med BodySculpting

Nicolas_Andry_de_Boisregard,_Orthopedia,_1743_Wellcome_L0015794

I gamle dage

I 2000’erne har verden accelereret i en overdrevet grad. I de sidste 30 år har flere ændringer fundet sted, end i de forhenværende 300 år.

Derfor blev en terapi udviklet for 100 eller 200 år siden, som har begrænset / ingen effekt for mennesker i dag. Disse var udviklet til at behandle forskellige problemer.

Nu til dags

Bymennesker i dag er under en stor mængde konstant stress, hvilket vore forfædre aldrig ville have kunnet forestille sig ville finde sted.
(10-100 mails dagligt, telefonopkald, beskeder. Pendling, forberedelse af mad og drikke, osv. er alle mangedoblet sammenlignet med for 20 år siden.)

 

Selvom vi er gode til at tilpasse os disse ændringer, er vores krop belastet. Den kæmpestore mængde impulser, gør vores nervesystem anspændt, og dermed også resten af vores krop. Derudover sidder vi stille i lange perioder (i bilen, foran computeren og fjernsynet).

Der er intet at sige til, at vores bevægeapparat konstant er blevet forværret i løbet af de sidste årtier. En ny udfordring kræver en ny løsning.

 

Vi har brug for en ny behandlingsmåde, der vil gøre os fleksible og i stand til at forandre os kontinuerligt. På grund af udviklingen, vil forandringer ikke bremses, men derimod accelerere endnu mere. Vi har brug for at forberede os selv og vore kroppe.

HKDC2722