Teorien bag

Om kroppen

For at formidle budskabet klarest muligt, kan vi se på, hvordan vores krop er struktureret, og hvordan den forandrer sig hele livet igennem. Vores personlighed begynder med vores fysiske krop. Vi genkender mennesker fra deres silhuetter, måde at gå på eller nonverbale kommunikation, ikke?

Denne fysiske krop formes af generne på den ene side og af begivenheder på den anden Sådanne oplevelser inkluderer: vores fødsel, når vi lærer at gå, vores oplevelser eller ulykker. Begivenheder, som opleves som stressfulde, sætter ikke sit præg på vores sinds hukommelse, men derimod i vores krops hukommelse. For eksempel, når jeg falder ned fra min trehjulede cykel, når læreren i 5. klasse irettesætter mig kraftigt, og hvor jeg bliver ved med at sidde helt sammenkrøben.

Da jeg var ny i mit felt og hverken havde arbejde eller penge. Og så videre…

Begivenheden behøver ikke at være seriøs, men hvis vi oplever det som stressfuldt, kan det let påvirke vores balance. Med tiden vil smerten komme til udtryk og mærket i denne ubalancerede, forvrængede krop, da nervespidserne er under press fra denne skæve krop. Når dette sker, engagerer vi os i forskellige terapiformer for at behandle de smertende områder. De fleste terapiformer er sygdoms- og smertecentrerede. (Min ryg gør ond, massér den, knæk den, giv mig piller og så videre). Da smerten ikke er årsag men derimod en virkning, vender nogle symptomer tilbage fra tid til anden.

Om sculpting

Body sculpting har fokus på helheden – det udvikler en bedre fungerende krop og kropsholdning. På denne måde kan du undgå smerter. Denne forandring kan opnås ved fasciaens specielle egenskaber. Fascia er det forbindende vævssystem, der indvikler hele kroppen, hvilket ikke alene sørger for stabilitet i kroppen, men også bevægelse.

Nu til dags realiserer flere og flere mennesker vigtigheden af fascia og udviser interesse for det, men der er ikke mange, der kender til behandlingerne endnu, som inkluderer hele kroppen. Body sculpting er én af de få, og muligvis den mest effektive af dem alle.