Om mig

Hej, jeg hedder Istvan Hornyak. Her kan du læse min historie om BodySculptor.

Ligesom mange andre behandlere, startede jeg i en ung alder med at søge løsninger på de problemer, jeg havde med min krop.

Selvom jeg dyrkede konkurrencesvømning, atletik og fodbold, blev mit knæ, ryg og nakke ved med at gøre ondt fra i 17 år at have siddet ved et bord i skolen.

Jeg opsøgte læger, massører, kiropraktorer i ønsket om at få undersøgt, hvad der ikke fungerer for min krop, og hvordan jeg kan forbedre det. Nogle gange tilbød de mig piller, foreslog at jeg skulle ligge ned eller dyrke sport. Men intet hjalp på længere sigt.

Derfor begyndte jeg at lære behandlingsmassage i løbet af universitetet, og da jeg modtog mit afgangsbevis, fik jeg et job på rehabiliteringsafdelingen på et hospital. Herefter studerede jeg Shiatsu (akupressur), ayurvedisk massage og havde hovedfag i Naturlig Healing ved Institut for Zoneterapi. Jeg studerede i Indien og blev Thai-yoga massør. Imens deltog jeg i kurser om kiropraktik og opsøgte hver mester, hvorfra jeg ville kunne lære om den menneskelige krop, sjæl, energisystem og forbindelsen af disse. Det viste sig at betale sig; det forøgede min viden og udvidede min forståelse, og det hjalp ikke kun mig, men også mine klienter (et antal over tusinde).

Alligevel følte jeg ikke, at nogle af disse healende metoder var effektive nok til at afholde mig fra at studere. Svagheden ved metoderne er, at deres effekt forsvinder fra gang til gang, og du er derfor nødt til konstant at få nye behandlinger.
Jeg ville finde en metode, som kunne opretholde mit og mine klienters helbred på længere sigt.

Derved faldt jeg Body Sculpting, hvilket besvarede alle mine spørgsmål. Det er den mest effektive, holdningsændrende, holistiske metode, som er baseret på den mest omfattende anatomiske viden og med vedvarende effekt.

Som en ekspert og en (eks) med-lidende ved jeg, at det kan besvare dine spørgsmål og dine problemer.

Testimonial

 • Forestil dig en hollistisk fysioterapi hvor man ser på hele kroppen og ikke bare muskler, sener og led som separate dele. Venligt og professionelt observerer han din krop og dine dine bevægelser, og derefter hjælper han kroppen til selv at korrigere ubalancer og forkerte stillinger.

  Jeg har fået behandlingen, og dagligt ser jeg en forandring i spejlet, som om mine muskler nu har plads til at vokse og udvikle sig. Jeg føler mig langt mindre besværet i mine bevægelser, min vejrtrækning og min kropsholdning. Jeg kan virkelig anbefale denne behandling hvis du ønsker en dybere forståelse af dig selv og din krop, eller hvis du har skader eller smerter i din krop. Den frigør blokeringer og spændinger, hjælper energien med at flyde og giver frihed i dine bevægelser!

   

  Stine Graubæk, læge.

 • He is a very professional and pleasant person and his treatment is very effective.

  I did not think I had a problem but wanted to try anyway. My body has changed so that my shoulders and back are more up­right and my body feels balances.

  Istvan has made a remarkable difference for my daughter at 18. For 8 years she has suffered from a severe whiplash with daily symptoms. We have tried all kinds of different treatments but with no real result.

  Istvan’s treatments has helped her amazingly­ we are very grateful.

  Kisser Paludan
  Cand. Psych.
  Leder af Paludan Empower

 • I januar/februar fik jeg 3 behandlinger med Bodysculpting af Istvan.

  Det har helt konkret givet mig en større frihed i kroppen. Jeg føler mig naturligt mere oprejst, når jeg går, og jeg mærker en markant større frihed specielt ved hofterne. En helt igennem fantastisk rejse gennem disse 3 behandlinger, hvor kroppen har været i Istvans magiske hænder.

  Fotos taget før, undervejs og efter behandlingerne taler deres eget sprog. Mange års skævheder og spændinger er rettet op på den korte tid og min krop har fået en helt anden statur. Det har føltes som en stor luksus og meget givende at få så koncentreret behandling og gennemarbejdning af kroppen.

  Istvan er så topprofessionel og omhyggelig. Han har en kæmpeviden om kroppens muskler og følgerne af de skævheder, der er i kroppen. Jeg har følt mig helt tryg undervejs og er hjulpet så godt.

  Jeg kan uden tvivl anbefale Istvan videre.

   

  Anne, ingeniør

 • Sjældent har jeg mødt nogle så dedikeret til holistisk helse som han. Han har en næsten magisk kropsforståelse­ og fornemmelse, og kan med ganske få, lette berøringer gøre en stor forskel. Og så ved han utrolig meget om innovative helbredelsesmetoder, så han er også en god sparringspartner. Jeg har nydt mine sessioner hos Istvan og er altid gået lettet og opmuntret derfra.

   

  Kirsten Stendevad, mentor i visionært lederslab

  www.kirstenstendevad.com

 • Jeg kom til Istvan, da jeg for 1 1⁄2 år siden brækkede mit kraveben, blev efterfølgende opereret og startede genoptræning. Men jeg kom aldrig til at kunne løfte min arm lige op over hovedet, begyndte at gå skævt og havde i det hele taget mange små ”skavanker” i min krop som ikke havde været der inden ulykken.

  Efter bare 3 behandlinger kan jeg løfte armen lige op over hovedet, går lige på mine fødder, er rettet op i hele kroppen og føler meget mere velvære, og er blevet meget mere bevidst omkring, hvordan hele kroppen hænger sammen.

  Kan kun give min allerbedste anbefaling til andre.

   

  Mona, gartner