BodySculpting for kontor

Body Sculpting til kontorer er en procedure, der er specielt designet til dem, der sidder stille på deres arbejdsplads. Det hjælper dem med at håndtere udfordringerne ved et stillesiddende arbejde flere timer dagligt.

At sidde på en stol er det nye rygning!

Gennem de sidste tusinde år har den menneskelige krop blevet optimeret i forhold til at bevæge sig. Dog skete der noget for få årtier siden, som vi aldrig havde prøvet før – vi satte os ned på en stol og blev næsten ubevægelige i 7-8 timer dagligt. Siden vi tilpassede os denne forandring, ændrede vores krop sig relativt hurtigt. Eksperter kalder denne tilstand, hvor hovedet falder fremad, brystkassen indsnævres og rygraden bøjes for “iPosture”. De fleste mennesker ved, at denne kropsholdning påvirker kroppen på en negativ måde ved for eksempel: nakke- og rygsmerter, hjernen får mindre blod osv.

Ikke så mange ved, at kropsholdningen også påvirker vores stresshåndteringsevner, samt hvordan den påvirker vores arbejdsindsats, sociale- og familieliv og det generelle selvværd.

Fra 2000’erne indsamlede og udførte forskere flere og flere eksperimenter om, hvordan kropsholdningen påvirker vores mentale- og emotionelle evner. Én af de mest spektakulære undersøgelser om kontorarbejdere udforskede forbindelsen mellem kropsholdning og ydeevne og relaterede ændringer – den kan findes i en rapport fra United States National Institutes of Health fra 2015.

Konklusion:
“Ved brug af en rank kropsholdning overfor stress kan selvværd opretholdes, negativt humør reduceres og positivt humør øges i sammenligning med en sammenfalden kropsholdning. Derudover kan en rank kropsholdning øge talehastighed og reducere selvfokusering.”

Do slumped and upright postures affect stress responses?

Connection between sitting and depression

 

Det er værd at tænke over, hvilken kollega og medarbejder du vil tilbringe din arbejdsdag sammen med!

New challenges, new treatment

Vi har brug for at forstå, at de løsninger, der har været brugt hidtil, såsom massage, kiropraktik, fysioterapi, ikke var skabt for at løse problemer i forbindelse med den siddende livsstil. Disse metoder var udviklet for 100-200 år siden eller tidligere endnu, da mennesker stod over for nogle andre problemstillinger. For eksempel efter det daglige, monotome arbejde med de samme muskler, havde de brug for at massere en muskel eller at sætte en ryghvirvel tilbage på plads. Disse gamle metoder virker oftest begrænset eller midlertidigt.

Mennesker i dag, som har en siddende livsstil, har brug for moderne løsninger. Nu ved vi, hvordan vi skal forandre kropsholdning og opretholde den rette kropsholdning i det lange løb.

Vi kalder dette Body Sculpting. Dette er næste skridt i behandlingen af kroppen.

Det var designet for at være i stand til at:

  • lindre rygproblemer og smerter i forbindelse med at sidde ned
  • skabe en højere grad at funktionalitetsdygtighed, mere energi og effektivitet
  • sikre en fri blodcirkulation i retning af hjernen
  • det er virkelig muligt at øge arbejdsudholdenheden, effektiviteten af medarbejderne og bevare et godt psykisk og fysisk helbred

 

Det er især gavnligt for virksomheder, da der ikke er behov for en ny behandling hver uge. Derudover vil kroppens tilstand forbedres i ugerne og månederne efter behandlingen.