Om BodySculpting

Hvad er BodySculpting?

Forestil dig et væv, der er viklet ind i din krop fra top til tå. Dette kaldes fasciaen. (link) Vævet former og forbinder musklerne, knoglerne og sørger for, at din krop hænger sammen. Ligesom en tætsiddende kjole, vil der forekomme en ændring i den ene side af kjolen, når der trækkes i den anden. På denne måde kan en hofteforsnævring skabe problemer i nakken eller knæproblemer kan forårsage smerter i skuldrene.

 

Under behandlingen, der består af flere sessioner – og som mest kan sammenlignes med en massage – går vi systematisk igennem hele kroppen og frigiver de begrænsninger og fortykninger, der har samlet sig i fascia lagene. Hermed forbedrer vi effektivt bevægelsesapparatet og de smertefulde tilstande og forøger ydeevne og præstation.

 

Body Sculpting koncentrerer sig om dybt, vedvarende og betydningsfuldt arbejde med anatomisk præcision ved hjælp af bevægelse og personlig opmærksomhed for at udfolde den personlige oplevelse. Den nye kropsholdning, der skabes ved ændringerne i fasciasystemet, bliver en del af din personlighed, hvilket resulterer i, at du ikke behøver behandlinger fra gang til gang, hvor en ekspert retablerer din krop.

Hvornår er det hensigtsmæssigt at benytte BodySculpting?

  • Ved gamle skader, der ikke er blevet rehabiliteret og healet ordentligt og dermed er blevet en kronisk skade eller smerte.

  • i tilfælde af smerter i bevægelsesapparatet af ukendt oprindelse
    for at udvikle styrke og udholdenhed i ønsket om at udføre dagligdagens opgaver mere effektivt

  • Det fungerer i synergi med andre sundhedspraksisser såsom træning, yoga, pilates, personlig træning osv. og supplerer deres fordele at fremme ændringer i ens liv.

  • To facilitate change in one’s life

  • At ændre fysiske realiteter indeni og udenpå klienterne.

Vil du have beviser?

Vi tager nogle billeder af hver klient før og efter sessionerne.
Derefter lægger vi billederne ind i et specielt softwareprogram designet med dette formål, hvor klienten kan se ændringerne med deres egne øjne.